повернутись на
$39.22 €42.36
menu closed
menu open
weather +11 Київ

Гомес провели операцію з пересадки нирки

Гомес провели операцію з пересадки нирки Гомес про операцію: Це було необхідно для мого здоров'я
Фото: EPA

Нирку для пересадки співачці Селені Гомес дала її подруга, актриса Франсія Райса.

25-річній американській співачці провели операцію з пересадки нирки. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

"Я знаю, що багато моїх фанатів помітило, що частину літа я не з'являлася на публіці. Я дізналася, що мені потрібна трансплантація нирки через вовчак. Це було необхідно для мого здоров'я", – пояснила співачка.

Нирку для трансплантації Гомес віддала її подруга, актриса Франсія Райса.

I'm very aware some of my fans had noticed I was laying low for part of the summer and questioning why I wasn't promoting my new music, which I was extremely proud of. So I found out I needed to get a kidney transplant due to my Lupus and was recovering. It was what I needed to do for my overall health. I honestly look forward to sharing with you soon my journey through these past several months as I have always wanted to do with you. Until then I want to publicly thank my family and incredible team of doctors for everything they have done for me prior to and post-surgery. And finally, there aren't words to describe how I can possibly thank my beautiful friend Francia Raisa. She gave me the ultimate gift and sacrifice by donating her kidney to me. I am incredibly blessed. I love you so much sis. Lupus continues to be very misunderstood but progress is being made. For more information regarding Lupus please go to the Lupus Research Alliance website: www.lupusresearch.org/ -by grace through faith

Публікація від Selena Gomez (@selenagomez)

У 2014 році Гомес робила перерву в кар'єрі і проходила курс лікування від вовчака.

Вовчак – важке аутоімунне захворювання. У осіб, які страждають на нього, імунна система сприймає власні клітини як чужорідні й починає з ними боротися, уражаючи органи і тканини.