вернуться на
$39.47 €42.18
menu closed
menu open
weather +16 Киев

"Загляните в его глаза! Там такая сила личности". Jerry Heil показала отца

Jerry Heil: Папа, давай свободу творчеству!


Фото: JERRY HEIL / Facebook

По словам украинской певицы Jerry Heil, ее отец обладает "мощным чувством юмора".

Украинская певица Jerry Heil на своей странице в Instagram 24 сентября обнародовала совместное фото со своим отцом.

"У папеньки день рождения", – подписала фото артистка.

По ее словам, отец всегда поддерживал ее музыкальные начинания.

"Загляните в его глаза! Там такая мудрость и такой мощности чувство юмора. Там такая сила личности! Папа, давай им волю, давай свободу творчеству!" – написала Jerry Heil.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

У батечка День народження Я багато сказала особисто, та знаю, що читаєш зараз і перечитуватимеш ще неодноразово, тому нехаи * увесь кібервсесесвіт знає ось що. Ти дав мені життя! Не просто привів у цеи * світ. Не тільки забезпечив максимально можливими умовами для щасливого існування — і ні разу нічого, окрім інею на твоєму волоссі и * щетині та зморшок, які насправді лише примножують вражаючии * ефект від твоєі * харизми, не видало, яким тяжким трудом тобі давалися моі * ТАТОКУПИБОМАМАВЖЕНЕДАЄГРОШЕИ * . Загляньте в и * ого очі! Там така мудрість і такоі * потужності почуття гумору. Там така сила особистості! Пап, даваи * і * м волю, даваи * волю творчості! . Батько вклав у мене все, що знав про музику! Щоб ви розуміли, в мої 13 він взяв з сімеи * ного бюджету важкопіди * омну суму і купив мені (вони досі стоять в старіи * дідовіи * кімнаті) підсилювач, мікшер і ВЕЛЕТЕНСЬКІ КОЛОНКИ YAMAHA: «БУДЕШ І * ЗДИТИ НА КОНЦЕРТИ ЗІ СВОЄЮ АПАРАТУРОЮ!» — впевнено заявив він! Мама отетеріло рахувала, скільки поросят доведеться тепер перевести, щоб не лишитися голяка. Синтезатором же, якии * вони купили мені в тои * же період, я користуюся дотепер — усі моі * пісні, які ви знаєте, створені з ним♥ * З подачі и * ого і маминоі * віри я там, де я. Тому і кажу: ти дав життя МЕНІ — не лише моєму тілу — моі * и * особистості! Ти створив мене такою, якою я була до 23, доки жила з вами. Обточував міи * світогляд, як папа Карло свого Буратіно. І я досі щодня примножую твіи * вклад. Часто ділюся з друзями музикою, яку ти показав мені більше десяти років тому! Тато завжди кликав до телевізора, коли там звучало щось цінне: Монсерат, Скорпіонс, А * ілера.. Самородок, він звідкілясь знає, як побудувати стратегію розвитку артиста. Цікавиться фізикою і міг би викладати географію, хоча у самого життя склалося так, що після школи батько ніде не навчався. Я бажаю тобі, такому неординарному, особливому, щирому, сильному, частіше відкриватися! Лити сльози, коли хочеться плакати, обіи * мати близьких до хрусту, коли любов витікає через краи *  — в тобі стільки сяи * ва!, роззуватися в ресторані, якщо взуття натерло ноги — і пофіг на все. Люби себе і огортаи * нас цим теплом! Ми тебе любимо! Я ТЕБЕ ЛЮБЛЮ

Публикация от YouTube JERRY HEIL  (@thejerryheil)

Jerry Heil (настоящее имя – Яна Шемаева) родилась в 1995 году в Василькове Киевской области. Она стала популярной после выхода песни "Охрана, отмена".