"Я не був великим прихильником співачок". Джеджула розповів, чому не одружився з Дімопулос

Джеджула: Я свої образи закусив
Фото: djedjula / Instagram
За словами українського ведучого Андрія Джеджули, він вдячний ексучасниці українського гурту "ВІА Гра" Санті Дімопулос за те, що вона народила йому "чудового пацана".

Український ведучий Андрій Джеджула в інтерв'ю, яке 11 березня вийшло на YouTube-каналі Dorotye, заявив, що ініціатором розлучення з матір'ю свого сина Даніеля, ексучасницею українського гурту "ВІА Гра" Сантою Дімопулос був він.

За словами ведучого, після розставання в кожного з них своє життя.

"Ми були у стосунках. Ми жили разом. Але я з нею не був ні розписаним, ні вінчаним", – підкреслив Джеджула.

За словами ведучого, розписатися їм заважали "фактори, які відвертають". Він зізнався, що був проти того, щоб Дімопулос будувала кар'єру співачки.

"Я не був великим прихильником співачок після [співачки, колишньої дівчини] Тані Найник. Мені вже дуже не захотілося нічого мати спільного зі співачками", – сказав Джеджула.

Він зазначив, що першим запропонував Дімопулос розлучитися.

"Зараз ми виховуємо дитину – і як воно було тоді? Я свої образи закусив. Хочу ту ситуацію відпустити. Це просто мати моєї дитини. Я їй вдячний, що вона мені народила такого чудового пацана", – підсумував він.

Відео: DOROTYE / YouTube

У стосунках у Джеджули й Дімопулос народився син Даніель (2008). Після розставання артистка вийшла заміж за українського бізнесмена Ігоря Кучеренка. Подружжя виховує дочку Софію (2019).

Джеджула одружений із Юлією Леус. 25 лютого 2021 року ведучий повідомив, що став батьком. Дочка Аделіна – перша спільна дитина пари.