Під завалами будинку в Києві, куди 24 червня влучили уламки російської ракети, виявили ще двох загиблих – Кличко

Кількість загиблих унаслідок падіння уламків ракети на будинок у Солом'янському районі Києва сягнула п'ятьох
Фото: Ігор Клименко | МВС / Telegram
Під завалами будинку в Солом'янському районі Києва, у який 24 червня влучили уламки російської ракети, виявили тіла ще двох загиблих. Про це проінформував у Telegram мер Києва Віталій Кличко.

"Операція з ліквідації наслідків ворожої атаки триває. Рятувальники ще працюють у пошкодженому будинку. Загалом у будинку, куди влучили уламки російської ракети, загинуло п'ятеро людей", – додав мер.

Контекст:

Уночі 24 червня російські окупанти вкотре вдарили по Києву ракетами, це була восьма атака на столицю протягом місяця. Голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко повідомив, що внаслідок падіння уламків у Солом'янському районі виникли руйнування та пожежа. Кличко пізніше повідомив, що троє людей загинули. За даними МВС, ще 14 – постраждали.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, під час нічної атаки 24 червня окупанти атакували Україну ракетами Х-101/Х-555, "Калібр" і Х-22, а також дронами Shahed-136/131. "За результатами бойової роботи силами та засобами протиповітряної оборони збито всі 40 крилатих ракет Х-101/Х-555, одну крилату ракету "Калібр" і два ударні дрони Shahed-136/131", – повідомили у командуванні.