Посадовицю Ужгородської міськради підозрюють у підробленні документів на 1,5 млн грн – БЕБ

Фігурантка могла підробити документи і ввести в експлуатацію два об'єкти закінченого будівництва без відповідних сплат забудовником
Фото: ТУ БЕБ у Закарпатській області / Facebook

Детективи Бюро економічної безпеки України повідомили начальницю одного з управлінь Ужгородської міської ради про підозру у зловживанні службовим становищем і завданні державі збитків на понад 1,5 млн грн. Про це 29 липня поінформувала пресслужба закарпатського територіального управління БЕБ у Facebook.

Зазначено, що фігурантка могла підробити документи і ввести в експлуатацію два об'єкти закінченого будівництва: торговельно-житловий комплекс і багатоквартирний житловий будинок.

"Введення в експлуатацію відбулося без сплати забудовником пайової участі на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Ужгорода. Сума завданих державі збитків становить понад 1,5 млн грн", – ідеться в повідомленні.

Станом на зараз посадовиці оголосили про підозру за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) і ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України. Фігурантці може загрожувати до шести років позбавлення волі.