Обстріли Донецької області. Двоє загиблих, ракетний удар по Краматорську, касетні боєприпаси по Авдіївці

Снаряди окупантів пошкодили будівлю залізничного вокзалу, житлові будинки, прилетіли на територію заводу
Фото: Павло Кириленко / Донецька ОДА (ОВА) / Telegram

Протягом доби 25 березня через російські обстріли в Донецькій області загинуло двоє мирних жителів, ще одного було поранено. Про це повідомив у Telegram голова ОВА Павло Кириленко.

За його даними, загинули люди в селищі Північне та місті Часів Яр, поранено жителя Авдіївки.

Сьогодні приблизно опівночі росіяни завдали ракетного удару по Краматорську – влучили у промислову зону. За оперативною інформацією, обійшлося без жертв.

Уночі й уранці тривають інтенсивні обстріли Авдіївки з артилерії і "Градів", зокрема касетними боєприпасами. Снаряди поцілили по території чотирьох вулиць і Авдіївського коксохімічного заводу. У Курахівській громаді пошкоджено два двоповерхові будинки в Гострому і приватний будинок у Кураховому.

У Костянтинівській громаді пошкоджено два дачні будинки в Костянтинівці й кілька будинків у Предтечиному.

У Званівській громаді постраждало від обстрілів 15 будинків у Званівці і п'ять будинків у Переїзному. У Сіверську пошкоджено будівлю залізничного вокзалу та кілька прилеглих приватних будинків.

Контекст:

Росія почала повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Фактично РФ розв'язала війну проти України у 2014 році, коли окупувала Крим і частину Донецької та Луганської областей.

У квітні 2022 року сили оборони України вигнали окупантів із північних областей України, восени деокупували частину Херсонської, Миколаївської і Харківської областей.

Найінтенсивніші бої тривають на сході України.