Жодного іншого способу знищення ГЕС, окрім глибинного підриву на рівні фундаменту, не існує. Утім, Кремлю начхати на викриття, документи і розслідування

Невзоров: Кремлю начхати на викриття, документи і розслідування
Фото: НЕВЗОРОВ / Telegram

Із першої ж секунди жодних сумнівів про те, хто підірвав Каховську ГЕС, не було ні в кого. Але був потрібен набір серйозних доказів. Дякуємо занудній і в'їдливій The New York Times, яка так швидко і так серйозно відтворила картину й механіку підриву дамби.

Документально доведено, що жодного іншого способу знищення ГЕС, окрім глибинного підриву на рівні фундаменту, не існує. Єдина можливість проникнення у фундамент – через спецпрохід із машинного відділення.

Ба більше, неможливість руйнування дамби у жодний інший спосіб зафіксовано у самих проєктних документах цієї ГЕС. (Вони є у США).

Утім, Кремлю начхати на викриття, документи і розслідування. Із будь-якого приводу він одразу "вмикає" тактику нахабної брехні, що посміхається. Тактику відточено й доведено до досконалості.

За роки диктатури Путін вишколив увесь держапарат і ЗМІ, зробивши безсоромну і примітивну брехню основною мовою спілкування у країні.

Джерело: НЕВЗОРОВ / Telegram