Уявіть, що хтось без жодної причини вбив вашу дитину чи матір. Українці мститимуть усім росіянам, навіть тим, хто "ні до чого"

Фото: Iren Liberty / Facebook

Вашу дитину розірвало на шматки на ваших очах. Дружина залишилася без ноги. Ваш будинок перетворили на купу бетону, з якого стирчать шматки арматури.

Ви знаєте, хто це зробив і за чиїм наказом.

Як ви думаєте, росіяни, що може утримати українців від помсти за своїх рідних, за їхні мученицькі смерті та скалічені тіла і душі? Ніщо.

Якщо ще хтось думає досі, що його омине і що мільйони українців ретельно розбиратимуться, хто і яку участь брав у цьому жахливому міжнародному тероризмі Росії, то він помиляється. Помста спіткає і тих, хто запускав ракети, хто розстрілював і тиснув танками на чужій землі її мешканців, і тих, хто мовчав і не протидіяв усередині Росії.

І зойк диванного росіянина "Чому я? Я ж нічого не робив поганого!" вже зараз заглушений такими самими криками мирних українців, які помирають уже чотири місяці під російськими бомбами й кричать: "За що?!"

Тож не дивуйтеся.

За нацизм Гітлера поплатилися життям мільйони мирних німців, і мені бачиться, що за нацизм Путіна поплатиться не менша кількість росіян, які мовчать і "я тут узагалі ні до чого й навіть тихо проти!"

Просто уявіть собі, що хтось без жодної причини вбив вашу дитину або дружину, брата, матір. Довго ви стримуватимете свою люту жагу помсти?

Джерело: Алексей Лебединский / Facebook