Після "задимлення" третього об'єкта Росрезерву все чутливе Кремлю треба переносити за Урал

Фото: Radioaristocrats / Instagram

Рубрика "Новини "задимлення".

Читання ростовських пабліків останні 10 днів перетворилося на сеанс масової терапії. Там уже багато плутанини, що і де горить, де який очерет і яка суха трава тощо. Але загальний настрій – позитивний.

Сьогодні новий привід: "задимлення" на паливному об'єкті комбінату "Атлас", який є частиною Росрезерву. Це "задимлення" поки не дотягує за масштабом до пролетарського. Однак ефект у Росії вже незрівнянно більший.

Річ у тім, що "Атлас" розташований біля федеральної траси М-4, якою "дорогі росіяни" їдуть з або на море. За першу годину "задимлення" в мережі було на порядок більше відео, ніж за тиждень із Пролетарська.

На території Рязанської ГРЕС теж спалахнула суха трава. Вразливі громадяни відразу почули "хлопок".

Думаю, зараз роспропаганда буде штовхати в мережі будь-які пожежі, щоб забити ефір і сховати дійсно болісне.

Як, наприклад, легке "задимлення" на ще одному (третьому!) об'єкті Росрезерву – комбінаті "Зеніт" у місті Котельнич (Кіровська область). Бо він далеко. Для наочності – позначений червоною точкою. Якщо міряти від Києва, то до Котельнича – як до Мюнхена.

Скріншот: google.com.ua/maps

Росія опинилася в цікавій ситуації.

Уже сьогодні все чутливе Кремлю треба переносити або щонайменше дублювати за Уралом. Як під час ДСВ. Але тоді з півдня були тисячі кілометрів республік Центральної Азії. А зараз там навпаки – тисячі кілометрів прозорого кордону з Казахстаном. Який Москва регулярно ображала й залякувала.

Джерело: Aleksey Kopytko / Facebook