Успіхи далеких ударів по РФ усі бачили. Ефект від винесення арсеналів має проявитися за кілька тижнів

Фото: Aleksey Kopytko / Facebook

Удари бомбами по Харкову, удар бомбами по Запоріжжю, удари по Сумах, Кривому Рогу, Херсону, не кажучи вже про постійні атаки на міста в Донецькій області – це вкладається в канву, яку я відзначив три тижні тому.

До виборів у США в Росії залишився лише один аргумент: підвищувати інтенсивність атак на міста і градус звірств проти цивільних. Тому що сили оборони України й далі відбиваються і зламати їх у ворога не виходить. Тільки зсередини. З тилу.

На жаль, ефективної протиотрути цим ударам немає. Учасники американських виборів демонструють, що глибоко залучатися в українську ситуацію й робити її важливою частиною порядку денного вони не хочуть. Достатніх технічних засобів до листопада точно не буде. Можуть бути заяви й точкові покращення. Хочу помилитися.

Тому там, де виходить не ігнорувати сигналів тривоги, – не ігноруйте. Поради щодо осені були навесні. Хто встиг відреагувати – той встиг. Зараз важливо не шарахатися.

Успіхи далеких ударів по Росії всі бачили. Ефект від винесення арсеналів і складів із боєприпасами має проявитися за кілька тижнів після інцидентів (тобто на початку жовтня). Якщо будуть ще такі самі успіхи – то й тиск по фронту може трохи знизитися.

Залишилося півтора місяця. Якщо росіянам не вдасться обвалити фронт (навіть якщо будуть ще втрати територій) до виборів, вони не зможуть розіграти карту допомоги Україні як провалу Америки. І тональність розмов у листопаді буде не та, яку вони хотіли б. Саме в листопаді будуть усі реальні рішення щодо 2025 року й у США, й у Європі.

Доведеться терпіти.

Джерело: Aleksey Kopytko / Telegram