ЗСУ не атакуватимуть житлових районів Криму. Але тим, хто співпрацює із загарбниками, варто скористатися Кримським мостом, поки він ще діє

Фото: Арсен Аваков / Telegram

Остаточна перемога України – це повне відновлення наших кордонів 1991 року та розпад рашистської імперії, за якого всі етноси, замкнені скаженим собакою Путіним у СРСР 2.0, самі визначать свій шлях розвитку!

Ми сьогодні ведемо небувалу війну – не таку, як Друга світова війна, не таку, як перша фаза війни РФ проти України, з 2014-го до 2022 року. Україна зараз отримує найсучаснішу, високоточну зброю – і може застосовувати її на своїй території абсолютно законно!

Жителі Криму можуть бути впевнені, що ЗСУ не атакуватимуть житлових районів, як це роблять рашисти у Харкові, Миколаєві та інших наших містах. А ось колаборантам, тим, хто співпрацює із загарбниками, – варто скористатися Кримським мостом, поки він ще діє.

Путінському режиму за вісім років так і не вдалося зробити Крим успішним і багатим – він став придатком російської військової бази, з якої ведуть загарбницьку війну, що пов'язано з великими ризиками для населення.

Щасливим Крим стане, коли повернеться у вільну, мирну Україну!

Джерело: Арсен Аваков / Telegram

Опубліковано з особистого дозволу автора