На Росії прифігіли від того, що прихильниками Дня Перемоги в Україні залишається лише 13% людей. А хто зробив усе, щоб українців нудило від 9 травня?

Фото: Borislav Bereza / Facebook

На Росії трохи прифігіли від нових даних щодо ставлення українців до Дня Перемоги.

Фактично після початку війни Росії проти України це свято втратило свою цінність для українців через "побєдобесіє". День Перемоги 9 травня зазнав драматичних змін в Україні.

У 2010 році це було одне з найважливіших свят, і так вважало 58% українців. За популярністю День Перемоги поступався лише Новому року, Різдву й Великодню.

До 2021 року його популярність упала вдвічі, і вже лише 30% вважали його найважливішим святом. А після повномасштабного вторгнення у 2022 році у цього свята залишилося лише 13% прихильників. Менше прихильників лише у Дня праці.

Ой, а завдяки кому такий результат? А хто зробив усе, щоб від 9 травня українців нудило? Га, кремляді? У нас буде своє свято перемоги. Свято перемоги над рашистською ордою! А згадувати наших загиблих у Другій світовій і віддавати шану переможцям над нацизмом ми будемо 8 травня, як і весь цивілізований світ!

Джерело: Borislav Bereza / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора