Щоб атаки на Порошенка не сприймали як особисту помсту, Зеленському радять посадити трьох людей зі своєї команди. Одну жертву вже обрали

Фото: Борислав Береза / Facebook

Злі язики з Банкової повідомили, що ситуація складається так, що Зеленського переконують у необхідності того, що треба кимось пожертвувати з команди і посадити. Інакше народ і далі сприйматиме атаки на Порошенка як особисту помсту Зеленського. А це остаточно добиває рейтинг Володимира Олександровича.

Але тепер найцікавіше. Рекомендують пожертвувати одночасно двома чи трьома людьми. Бажано по одному з ОП, Кабміну та ВР. І кажуть: що відомішим і токсичнішим буде персонаж – то краще. Поки обрано лише одну жертву з Кабміну – це міністр агрополітики Роман Лещенко. На нього вже давно зібрано матеріали за махінації, скоєні ним із землею, коли він був очільником Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.

Прізвища тих, хто буде жертвами з ОП та ВР, наразі обговорюють. Але якщо Зеленський остаточно погодиться, цей сценарій запустять найближчим часом. Тож на нас чекає час чудернацьких історій. Варто купити попкорн.

P.S. Цікаво, хто буде щасливчиком із монозброду, а хто з ОП? Які будуть припущення?

P.P.S. Одразу скажу, що прізвищ Єрмака, Татарова і Трухіна у списку немає. І це точно. Мабуть, із ними Зеленський поки що не готовий розлучатися за жодних обставин.

Джерело: Борислав Береза / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора