В'язень концтаборів Романченко зміг вижити за нацистів, але загинув від рук рашистів, які прийшли його денацифікувати. Це верх цинізму

Фото: Борислав Береза / Facebook

Вчора стало відомо, що у Харкові від російських обстрілів загинув колишній в'язень концтаборів Борис Романченко. Розумієте, він зміг вижити за нацистів, але загинув від рук рашистів, які прийшли його "звільняти" і денацифікувати.

Це верх цинізму. Блюзнірська сама ситуація, коли цей 96-річний чоловік зміг пережити концтабори Бухенвальд, Пенемюнде, Дора-Міттельбау та Берген-Бельзен, але в підсумку був убитий у своїй власній квартирі під час російської "операції з денацифікації". Про його трагічну смерть повідомила адміністрація меморіального комплексу Бухенвальд.

Це вбивство на руках Путіна, Шойгу, Лаврова та решти кремлівської зграї, яка санкціонувала вторгнення в Україну. Смерть цієї людини на совісті Соловйова, Сукабєєвої, Симоньян, Кисельова, Захарової та інших пропагандонів РФ. Хоча про яке сумління ми говоримо, коли згадуємо цих безсовісних і безпринципних мерзот? Але кров убитих дітей в Україні точно на їхніх руках. І на руках усіх тих росіян, які мовчать чи підтакують кремлядям. І всі інші смерті та руйнування – також частина провини тих росіян, хто своїм мовчанням чи верещанням підтримав путінську війну проти України. Нацисти минулого сьогодні переродилися на рашистів. Але ми впоралися з коричневою чумою ХХ століття і переможемо триколорну холеру XXI століття. Перемога буде за нами!

А цю історію донесіть по всіх можливих каналах і соцмережах росіянам. Вони мають дізнатися про свою участь і в цьому злочині.

Джерело: Борислав Береза / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора