Люди, які знищують власність або псують майно, не є активістами. Це хулігани

Журналіст Роман Цимбалюк зазначає, що компанія Roshen стала справжнім брендом країни, а її продукцію купують іноземці, коли шукають сувеніри з України.

Українське суспільство давно не ділиться на "за" Майдан і "проти".

Від революційних подій 2013–2014 років аж надто багато води збігло й багато що змінилося.

Якщо і є якийсь умовний поділ, то, найімовірніше, його можна позначити як "за" Україну і "проти". До того ж перша категорія значно переважає. Якби це було не так, наша країна банально не пережила б російського вторгнення. Армія повільно (як і все в нашій країні) зміцнюється, і час від часу можна почути тему, як звільняти окуповані території: у політико-дипломатичні способи або якось по-іншому. Це головне підтвердження, що тих, хто "за" Україну, більше.

Час минає, і потрібно скоригувати деякі визначення.

Минуло чотири роки після початку найдраматичніших подій у сучасній історії нашої країни.

Пора.

Люди, які знищують власність, – державну у судах, приватну, тирять території військових містечок або псують майно, що їм не належить, – не є активістами. Правильніше використовувати слово "хулігани" та хуліганські методи ведення політичної боротьби.

І про цукерки.

Roshen став справжнім брендом України, і саме в цьому магазині купують не тільки українці, але й іноземці, коли шукають сувеніри з нашої країни.

Головний критерій бізнесу має бути дуже простим – податки сплачують до бюджету чи ні.

А взагалі, це був складний крок. Я теж вирішив приєднатися до блокади Roshen. Магазинів у Москві таких немає, тому знищую плитку шоколаду, останню з привезених із Києва запасів.

Місце обрав для привертання уваги.

Можна до фото придумувати назву.

У разі чого, то "за спиною майбутня територія заводу Roshen" уже було.

Фото: Roman Tsymbaliuk / Facebook


Джерело: Roman Tsymbaliuk / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора