Знищити "братську країну", винищити цілий народ? Та запросто! Це реалії сьогоднішньої Росії, із якою нам пропонують дружити наші "миротворці"

Росія регулярно звинувачує Україну у фашизмі та нацизмі, але воістину нацистські заяви на всю країну роблять російські політики й журналісти, наголосив український журналіст Денис Казанський.

Реалії сьогоднішньої Росії, із якою нам пропонують налагоджувати стосунки і дружити наші доморощені "миротворці", такі як Мураєв і Медведчук.

Прес-секретар "Роснефти", прокремлівський журналіст Михайло Леонтьєв у прямому ефірі державного радіо "Вести" закликає знищити Україну і шкодує, що Росія не зробила цього 2014 року, поки наша армія була слабкою і не могла чинити гідний опір.

Цікаво, що з російської сторони на адресу України регулярно чути звинувачення у фашизмі/нацизмі, тоді як воістину нацистські заяви абсолютно спокійно на всю країну роблять російські політики і журналісти. Знищити "братську країну", винищити цілий народ? Та запросто!

Заява Михайла Леонтьєва – це те саме, що 80 років тому говорили ідеологи Третього рейху. Наприклад, Альфред Розенберг у своїй книзі точно так само закликав знищити Польщу. Гітлер – Чехословаччину. Нацисти розробили цілий план "Ост", у якому обґрунтовували необхідність знищення слов'янських держав Східної Європи та онімечення поляків, чехів, словаків, українців.

І ось у державі, яка вихваляється тим, що перемогла фашизм, тепер у федеральних ЗМІ на всю країну звучать заклики точно так само покінчити з Україною. І їх озвучують не якісь випадкові маргінали з підворіття, а цілком офіційні особи.

Переконаний, що назвати таку державу братською і закликати до зближення з нею можуть тільки люди, які самі поділяють нацистські, людиноненависницькі погляди російських правителів.

Джерело: Денис Казанский / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора