Колосальний бойовий досвід "Азову", поєднавшись із сучасним американським озброєнням, стане смертоносною зброєю для ворогів України

Фото: Denys Prokopenko / Facebook

Я хочу привітати всіх бійців 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" і весь цивілізований світ із перемогою над російською пропагандою.

В "Азові" знають, що хоч би якою непростою здавалася ситуація, рішення є завжди. Питання лише в зусиллях, яких ви готові докласти для того, щоб її подолати, у злагодженості роботи та професіоналізмі команди.

Ці якості військовослужбовці "Азову" щодня демонструють на фронті. Ключовими вони виявилися й у системній роботі нашого підрозділу над розблокуванням передачі озброєння й надання підготовки від Сполучених Штатів Америки "Азову". Породжена російською пропагандою заборона, яка існувала із 2017 року, подолана.

Я вдячний Сполученим Штатам Америки за уважний розгляд цього питання і правильне рішення, яке якісно посилить наш підрозділ, а з ним – і всі сили оборони й безпеки України.

Вдячний Міністерству внутрішніх справ України, командуванню Національної гвардії України й посольству України у США за всіляку підтримку нашої боротьби за відновлення справедливості.

А також усім, хто дбав про нас, допомагав нам досягти бажаного результату. Ви всі – справжні друзі "Азову", наша надійна опора. "Азов" ніколи не забуде, що ви зробили для нас у складні часи.

Ми виправдаємо покладену на нас відповідальність і своєю дисципліною, стійкістю і хоробрістю в бою доведемо ефективність цього рішення.

Колосальний бойовий досвід, який мають солдати, сержанти й офіцери "Азову", поєднавшись із сучасним американським озброєнням, стане смертоносною зброєю для ворогів України.

Слава Україні!

Джерело: Denys Prokopenko / Facebook