Цей рік для України як для держави, яка воює, можна назвати успішним. Не всі наші задуми вдалося реалізувати, але ми ніде не зазнали поразки

Фото: Єгор Чернєв / Facebook

Головними воєнними підсумками 2023 року стали наша перемога на Чорному морі, переосмислення нашої стратегії й тактики на суші після контрнаступу і стрімке нарощування власного виробництва зброї та боєприпасів.

У новому році всі наші недоліки ми будемо виправляти, а сильні сторони – посилювати ще більше.

Головним політичним підсумком стало запрошення України до членства в ЄС. Це історична подія, про яку ще два роки тому ми не могли навіть мріяти.

Головним економічним підсумком стала стабілізація ситуації й перехід від падіння економіки до її сталого зростання. Загалом наша економіка цього року зросла приблизно на 5%, і це означає, що навіть в умовах війни ми почали відновлюватися.

Загалом цей рік для України як для держави, яка воює, можна назвати успішним. Не всі наші задуми й ініціативи вдалося реалізувати, але ми ніде не зазнали поразки.

Це вселяє оптимізм і дає надію на те, що в новому році за умови підтримки з боку союзників ми досягнемо значно більших успіхів.

Джерело: "ГОРДОН"