Канцлер Австрії поїхав до Москви рятувати Путіна. Європейські еліти хочуть відновити все, як було раніше

Фото: Игорь Эйдман / Facebook

Врятувати (не)пересічного людожера.

Австрійський канцлер Карл Негаммер поїхав до Москви рятувати Путіна. Канцлер проситиме біснуватого про тривале перемир'я, яке могло б захистити путінський режим від неминучого військового та економічного розгрому.

Численні європейські та американські путінферштеєри десятиліттями заробляли надприбутки на бізнесі з російськими людожерами – купували в них природні ресурси за намисто у вигляді яхт, лімузинів, електроніки тощо. Західні маркітанти Путіна й надалі хотіли б продовжувати цей вигідний бізнес, але він збожеволів і влаштував в Україні страшну різанину. Тепер громадськість не дає бізнесу на людожерах нормально працювати.

Головне бажання європейських еліт – відновити все, як було раніше, – мир і гешефт із людожерами, як до війни. Але для цього треба хоча б тимчасово заморозити воєнні дії, бо виборці не зрозуміють (та й самі західні політики щиро хочуть миру). Тому Макрон і Шольц просять телефоном вождя людожерів зупинитися. Тому до нього летить Негаммер.

Проте всі ці зусилля марні. Вождь божевільний і сам ніколи не зупиниться, його можна тільки зупинити, до того ж грубою фізичною силою.

Джерело: Игорь Эйдман / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора