Сектанти Трампа незабаром молитимуться продірявленому вуху кумира. Але тільки дуже наївні люди вважають, що пристрасті за вухом Трампа підвищують його шанси бути обраним

Фото: Игорь Эйдман / Facebook

Трамполюби-вухопоклонники.

Тільки дуже наївні люди вважають, що пристрасті за вухом Трампа підвищують його шанси бути обраним. Так, це колективне божевілля ще більше консолідувало його ядерний електорат, але із цим і так не було великих проблем. Однак незалежних виборців, які не визначилися, агресивні істеричні прагнення вухопоклонників можуть лише налякати й відлякати.

Сектанти Трампа незабаром замінять у церквах розп'яття на зліпки продірявленого вуха свого кумира. Вухопоклонники молитимуться цьому вуху, каятимуться перед ним у гріхах і проситимуть у нього успіху у справах.

Із ними й так усе зрозуміло. Їх багато, але не більшість. Тільки їхніми голосами Трамп виборів у свінг-штатах не виграє, а отже, не зможе перемогти у виборчих перегонах. Поки сила Трампа – у фізичній немочі Байдена. Але, найімовірніше, Байден відмовиться балотуватися. Дуже велика ймовірність, що тоді виборці, які не визначилися і які налякані вакханалією трампістів, але не бажають голосувати за немічного Байдена, проголосують проти Трампа за нового кандидата демократів.

Джерело: Игорь Эйдман / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора