Схоже, дупу Рогозіна під обстріл підставив Пригожин. Старий кримінальник вирішив усунути конкурента, який не почув попередження

Фото: Игорь Эйдман / Facebook

Рогозіна злив Пригожин?

Сорока на хвості з Москви принесла. Дуже схоже, що дупу Рогозіна підставив під обстріл Пригожин.

Як відомо, зараз у Росії відбувається жорстока сутичка за величезні військові та "відновлювальні" бюджети. Переважно гризуться за них генерали міноборони, Пригожин, Кадиров, прикордонні губернатори, хлопці з АП, Радміну та "Ростеху".

Наживаються вони на всьому: на постачаннях "повітря" для армії, будівництві непотрібних ліній укріплень, навчанні (тільки на папері) мобіків, відновленні (міфічному) самими ж ними знищених міст тощо.

Розпилювання відбувається таке, що не встигають кишені підставляти. Паралельно допущені до столу гризуться одне з одним і відганяють сцяними ганчірками голодних претендентів.

Рогозін мотався останніми місяцями Донбасом, як неситий вовк, намагаючись відхопити там жирний шматок. Пригожин дав йому зрозуміти, щоб звалив із його галявини, публічно погрожував: "Ми доправили б його у пластиковому мішку для впізнання".

Але Рогозін не почув попередження. Намагався навіть огризатися. Тоді старий кримінальник вирішив усунути конкурента руками українців і злив їм інформацію про те, де й коли великий підкорювач космосу святкуватиме свій день народження (шпигунів у Пригожина на Донбасі безліч). У підсумку дупу Рогозіна відхарив український сталевий штир.

Що ближче крах, то інтенсивніше жеруть одне одного павуки у кремлівській банці.

Джерело: Игорь Эйдман / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора