Яку роботу Вукоєвичу хоче запропонувати Павелко? Чи йому, коли злобний УЄФА забрав кубок і віддав його Роналду, тепер немає із ким фоткатися?

Зараз в Україні патріотизм – це надіти футболку збірної Хорватії, вважає інвестиційний банкір Сергій Фурса.

Голова Федерації футболу України Павелко прийшов у Раду у футболці збірної Хорватії і заявив, що Федерація футболу України заплатить штраф Вукоєвича, ще й роботу йому запропонує. Яку, щоправда, не уточнив. Але для хорошої людини робота у Федерації футболу завжди знайдеться, Холодницький знає.

Напевно, Павелко забув, що Вукоєвич працює у київському "Динамо" і на чемпіонат світу поїхав як у відпустку власним коштом. Але цікаво, яку роботу хоче запропонувати Павелко? Чи йому, коли злобний УЄФА забрав кубок і віддав його Роналду, тепер немає із ким фоткатися? І тепер він візьме Вукоєвича і поїде спочатку у Дніпро, до родича-авторитета, потім до інших друзів, потім доньці дасть можливість заліпити кілька фото в Instagram.

Вукоєвич, звісно, не кубок, але нині модний персонаж. Фото усі пацани зацінять. От правду кажуть, що патріотизм – останній притулок негідника. Нині в Україні патріотизм – це надіти футболку збірної Хорватії. І всілякі Павелки охоче її натягують. До того ж у нього і привід є. Він же людина футбольна.

Але враховуючи війну Суркіс–Павелко, Вукоєвича тепер використає ще і Суркіс, щоб насолити Павелку, і тепер муситиме якось вигадливо послати голову федерації. Шоу маст гоу он.

Джерело: Sergey Fursa / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора