Путіну вдалося зробити із Зеленського бандерівця, який уже розмовляє як справжній українець з Майдану

Фото: Sergey Fursa / Facebook

Президент Зеленський спочатку хотів побачити мир у очах Путіна, а тепер уже розмовляє як справжній українець з Майдану, русофоб у тлумаченні росіян. Ось що таке "точка сидіння визначає точку зору". Путіну вдалося з криворізького хлопця зробити послідовного бандерівця. Так тримати.

Зеленський: "Якщо ви хочете жити в Росії, то "чемодан – вокзал – Россия".

МЗС Росії у відповідь називає Зеленського усіма негарними словами та додає: "Фашистський режим Зеленського продає землю іноземцям".

Оце їх плющить. А все тому, що у них були очікування. Високі очікування. І тут на тобі "чемодан – вокзал – Россия". Прикро, напевно.

І безперечно, у Росії ринок землі існує вже понад 10 років. І в Україні землю не можуть купувати саме іноземці. А в Росії можуть. Не поспішають, але можуть.

Але який російський чиновник не любить налякати українця тим, що у нього заберуть землю. Хоч єдині, хто землю в українця забирали, – це власне більшовики, ідейними послідовниками яких і є сьогоднішній путінський режим. Ось такий парадокс.

І ті, хто влаштував в Україні геноцид, тепер лякають українців ринком землі, який був в Україні завжди до приходу більшовиків. Ті, хто морив українців голодом, залякують українців тим, що їм не буде чого їсти за умов ринку землі. Ринку, який підвищить врожайність. Ті, хто купував зерно у Канаді, лякають українців тим, що їм не буде чого їсти без опіки Путіна.

Ті, хто вважає, що Україна – не країна, постійно лякають українців, що на їхній суверенітет претендує підступний Захід. Водночас саме українська незалежність, український суверенітет не дають спати спокійно Путіну, що він пише псевдонаукові статті ночами. А Заходу якраз він не потрібен. Захід намагається змусити Україну подорослішати.

Словом – лицемірні негідники. Більшим лицеміром і негідником може бути тільки той, хто в Україні повторює ці страшилки.

Джерело: Sergey Fursa / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора