Російське ноу-хау: погрожувати світу вустами Медведєва й одночасно благати про пощаду вустами Шредера та Орбана

Фото: Sergey Fursa / Facebook

Росія: погрожує світу суперпупертехнологічною зброєю. І каже, що за три хвилини підірве Лондон страшним і технологічним "Сарматом".

Також Росія: веде активну дискусію з приводу того, щоб скасувати теорію еволюції Дарвіна у школі, бо це інструмент клятих англосаксів для колонізації світу. Яким чином? Та хз, Дарвін – британець, тож інструмент англосаксів. Чому вони ще футболу не заборонили як винаходу англосаксів для приниження "русского мира" – невідомо.

На виході: твоя суперпуперзброя підриває себе й усе навкруги під час випробувань і загрожує скоріше Воронежу, ніж Лондону.

Біда. Якщо вже рухаєшся до православного халіфату з усіма атрибутами середньовіччя, то дуже важко погрожувати світу новітньою зброєю. Бо в середньовіччі зброя була така собі. І якось на майбутнє важко уявити, як можна поєднати відсутність теорії еволюції у школі зі швидкими ракетами, що летять точно в ціль. Тим паче Радянський Союз те вже проходив, забороняючи кібернетику й генетику. З відомими наслідками.

Тож, обираючи між бородатим англосаксом Дарвіном і бородатим Кадировим, якщо ти обираєш Кадирова, то потім не дивуйся, чому Tesla не їде. Або пейджери вибухають. Або ракета "Сармат" нікуди не летить і вибухає на старті.

І залишається тільки розсилати всім своїм посіпакам по світу методичку, де написано, що Росію перемогти неможливо, адже вона перемогла Гітлера й Наполеона. І тому дуже треба з нею замиритися. У надії, що всі злякаються й не побачать, що православний халіфат більше загрожує собі, ніж Вашингтону й Лондону.

Але це російське ноу-хау. Погрожувати світу вустами Медведєва й одночасно благати про пощаду вустами Шредера, Орбана, Фіцо й інших відомих любителів конвертів із Москви й фанатів теорії, що якщо ти переміг колись двічі у війнах (та й то разом із союзниками), то потім ти ніколи не можеш програти. А це в Росії поки що є…

Джерело: Sergey Fursa / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора