Хай що трапиться в Херсоні, Путін не готовий до поступок. Зараз найнебезпечніший момент, коли він може знову розпочати наступ на Київ і Харків

Фото: Гарри Каспаров / Facebook

Своєї мети – ліквідації української державної – Путін не залишив. Для нього Україна – це головна перешкода на шляху до реалізації імперського плану, тому, хай що трапиться зараз у Херсоні, це не означає, що Путін буде готовий піти на поступки. Саме тому я вважаю, що зараз настає найнебезпечніший момент, коли він може знову спробувати розпочати наступ на Київ і Харків.

Жодного іншого варіанту, окрім тотального розгрому путінської армії в Україні та звільнення всіх українських територій, включно із Кримом і Севастополем, немає.

Сьогодні дуже небезпечна ситуація складається на Заході. Знову почали лунати голоси про необхідність уникнути ескалації, дивну позицію почав висловлювати Ілон Маск. Колишній президент США Барак Обама теж виступив із досить дивною заявою про те, що "є межі допомоги Україні і не можна допустити переходу конфлікту з російсько-українського в конфлікт Росія – НАТО". Путін давно вже воює з НАТО і з усім цивілізованим світом, і тому всі розмови про те, що не треба допускати ескалації, безглузді.

На мій погляд, не треба чекати, доки Путін вирішить натиснути червону кнопку з тактичною ядерною зброєю. Давно час провести "червоні лінії" та сказати, що російські військові структури, які атакують українські мирні міста й цивільну інфраструктуру, буде знищено, якщо це триватиме.

Крім того, я вважаю, що давно настав час повідомити Ірану: завод, який виробляє дрони, що вбивають українців, можна ліквідувати протягом п'яти хвилин. Заходу час продемонструвати політичну волю вести війну до перемоги. Мета цієї війни – остаточна перемога України й розгром путінської армії. Але, на жаль, фіксація цієї мети на Заході досі не пролунала.

Джерело: Гарри Каспаров / Facebook