Глава Центробанку РФ тримає на плаву економічний режим Путіна, але видає себе за лібералку. Завдяки СБУ вона дістане санкції і справу в Гаазі

Фото: Алексей Голобуцкий / Facebook

Підозра, яку СБУ оголосила главі російського Центробанку Ельвірі Набіулліній, – дуже знакова. Набіулліна – це представник так званих ліберальних технократів на службі режиму Путіна. Вона, як і глава "Сбербанку" Герман Греф, мають на Заході імідж непоганих економістів-технократів.

Ці люди дуже не хочуть ставати на один рівень із кривавими упирями і намагаються відправити у Вашингтон і Брюссель сигнали – ми не такі! Не випадково в британській FT у середині грудня вийшла стаття про те, як Набіулліна і Греф начебто відмовляли Путіна нападати на Україну.

Тому в цих умовах вкрай важливо показати, що всі, хто працює на Путіна, хто намагається втримати на плаву його економічний режим, – отримають санкції, а потім і справи у Гаазі.

СБУ після приходу Малюка на посаду керівника працює у цих питаннях дуже точно і вчасно. Справа проти Набіулліної дуже конкретна – за створення "рубльової зони" на захоплених територіях України та блокування там обігу гривні. І наслідки конкретні – міжнародний розшук і санкція від 10 років до довічного. І замовляй на Заході статті про те, яка ти лібералка, скільки душа забажає.

"Набіулліна – Гаага чекає". Малюк.

Джерело: Алексей Голобуцкий / Facebook