Матері українця Клиха та росіянина Агєєва просять Путіна допомогти звільнити синів. Тільки от там не залишилося нічого людського

Гудков: Убито десятки тисяч людей? Удови, сироти, літні матері без дітей? Зате Крим наш!
Фото: Дмитрий Гудков / Facebook
Президент РФ Володимир Путін не стане допомагати у визволенні українського політв'язня Станіслава Клиха та затриманого в Луганській області російського військовослужбовця Віктора Агєєва, тому що Путін узяв на озброєння думку, що у правителя зовсім інша мораль, він вершить геополітику, а тріски – нехай летять, уважає российский опозиційний політик Дмитро Гудков.

Матері Станіслава Клиха, українця, і Віктора Агєєва, росіянина, просять Путіна та Порошенка звільнити їхніх синів. Клих у Грозному збожеволів від тортур. Агєєв приїхав убивати на Донбас із Сибіру за копійчані "бойові". Нічого спільного між ними немає, окрім розв'язаної Путіним війни.

Але тепер "пане Володимире Володимировичу Путіне, я вас прошу, молю Бога", "Володимире Володимировичу, це у ваших силах, ми віримо, допомогти нам!", "Володимире Володимировичу, ви – розумна, освічена людина, керівник держави, я думаю, ви маєте владу нам допомогти".

Тільки от там не залишилося нічого людського. Там узято на озброєння думку про те, що у правителя зовсім інша мораль, він вершить геополітику, а тріски – нехай летять. Убито десятки тисяч людей? Удови, сироти, літні матері без дітей? Зате Крим наш! І Гіркін розповідає про змову світового капіталу.

Просто подивіться та подумайте: як можна було допустити таке:

Відео: novayagazeta / YouTube


Джерело:
Дмитрий Гудков / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора