Тепер зрозуміло, чому Путін приховує дочок? Він сам готовий знищувати сестер, братів, матерів, батьків, тещ, сватів. Судить по собі

Фото: Дмитрий Гудков / Facebook

Останнім часом у РФ для боротьби з опозицією стали на повну силу використовувати репресії проти родичів, повідомив російський опозиціонер Дмитро Гудков.

У Хабаровську викрали сина Сергія Фургала Антона.

Викрали силовики, які, з огляду на все, мають намір обвинуватити його в організації протестних акцій – ну треба ж когось обвинуватити! Проблема в тому, що зараз його не може знайти ніхто: люди об'їхали всі поліцейські дільниці міста – і там його немає.

Це прикмета нової реальності: тепер прийшли й по родичів. Починали, звісно, тренуватися на опозиції: Олег Навальний став першим заручником. Потім було отруєння чоловіка Любові Соболь. Колись, ще більш травоїдного 2012 року, мою маму з моїм шестирічним сином співробітники спецслужб намагалися затримати просто біля трапа літака, щоб відвезти на допит, але в останній момент не наважилися.

Останнім часом репресії проти родичів стали використовувати на повну силу вже щодо "парламентської опозиції". Даремно в Думі розраховували відсидітися за своїм ілюзорним статусом недоторканних. "Корочки" – це просто "корочки", і нинішнім депутатам їх дає не народ, а Кремль.

Днями для боротьби з іркутським ексгубернатором від КПРФ Сергієм Левченком заарештували його сина Андрія. Тепер – син Фургала, до того ж стаття вже відверто політична.

Зрозуміло тепер, чому [російський президент Володимир] Путін так приховує своїх дочок? Тому що сам готовий знищувати сестер, братів, матерів, батьків, тещ, сватів, онучатих племінників. І впевнений, що всі його противники поведуться так само. Судить по собі.

Джерело: Дмитрий Гудков / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора