Путін лютує. Зброї вже бракує, ракет мало

Уночі була нарада. Путін на Уралі. Бізнесменів скликають спеціально на наради, щоби ніхто не полетів у паніці.

З аеропортів приватними бортами їх не випускають.

Заздалегідь було знайдено і пристріляно всі укріплення з боку України. Тактичного плану не було. Цитую: "У нас усе було за перебігом подій". Сподівалися все взяти за один – чотири дні.

Обговорюють фінансові втрати. Війна обходиться на день у $20 млрд.

Путін лютує. Був упевнений, що це буде легка прогулянка.

Ракет мало. Вистачить на дні три, чотири – верх. Їх бережуть.

Зброї вже бракує. Тульський завод та інші два заводи Ротенберга не можуть виконати замовлення на зброю. Гвинтівки і кулі. Фізично. Зброї бракує. Наступну зброю реально отримати місяці за три-чотири. Немає сировини. Отже, можливо, і довше.

Раніше постачання були зі Словенії переважно, Фінляндії та Німеччини. Їх зараз заблокували.

Обговорили, що якщо Україна вистоїть 10 днів, то доведеться сідати за стіл переговорів. Бо бракує і грошей, і зброї, і ресурсів. Санкцій особливо не бояться.

"Альфа", сили спецоперацій ще з 18-го десь під Києвом.

Увесь розрахунок на те, що передові частини візьмуть Київ і поставлять свого ставленика. І типу не доведеться витрачати ні грошей, ні військових, ні зброї.

Готують провокацію по мирному населенню. Атака на дітей, жінок. Щоб посіяти паніку. Це їхній козир. Увесь план – надія на паніку І що здадуться самі або Зеленський утече. Розраховують, що здасться першим Харків. І решта міст наслідує його приклад, щоб уникнути кровопролиття.

Проблеми у Росії з аеропортами. Немає безпілотників. Дуже засмучені втратою колони під Харковом, де 200 людей загинуло. Втрати РФ серйозні.

Цитата: "Наткнулися на запеклий спротив противника".

Вони шоковані.

Завдання: вистояти ще дев'ять днів. Не допустити паніки. Пояснити про ракети, що це все для залякування. Умисно б'ють абияк і абикуди й "випадково" зачіпають житлові будинки.

Джерело: Ілля Пономарьов / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора