Найдурніше, що робить зараз Офіс президента, – це намагається переконати себе, що акція "Ні – капітуляції" проплачена

Фото: Oleksandr Prokopenko / Facebook

Президенту України Володимирові Зеленському треба було б вийти й поговорити з учасниками акції проти "формули Штайнмаєра", вважає головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.

Найдурніше, що робить зараз Офіс президента, – це намагається переконати самих себе, що вся акція "Ні – капітуляції" проплачена й інспірована ворогами, і тому не гідна поваги.

Насправді на акції дуже багато реальних патріотів, не залучених у політику, які щиро не розуміють усіх комунікативних маневрів керівництва країни і мають об'єктивну потребу заявити свою громадянську позицію. І тут неважливо, з чиїми політичними цілями це збігається. Опоненти використали реальні настрої, це головний порядок денний для суспільства, тут треба щодня пояснювати. Це нормально. У 2015-му, коли багато хто не розумів Мінських угод, це закінчилося гранатою під Радою й загибеллю чотирьох нацгвардійців. Треба робити висновки із трагедії.

Володимирові Зеленському треба було б не сидіти в кабінеті, а згадати стадіон і вийти до людей, сміливо поговорити. Політику вимірюють не кількістю нарад, а рішеннями і вчинками.

І ще – коли ви, одержавши з рук народу посади, відмовляєте в повазі частині своїх співгромадян, люди дуже швидко відмовляють у повазі вам самим.

Джерело: Юрий Бутусов / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора