Дівчина, яка подарувала Татарському золоте погруддя, змушена була сидіти поруч із бомбою. Дівчата Бонда нервово курять осторонь

Фото: Юрий Бутусов / Facebook

Дівчата Бонда нервово курять осторонь такого залізного самовладання і драматичного сюжету! Дівчину, яка подарувала Максиму Фоміну бомбу у вигляді золотого Владлена, зупинила охорона на вході на конференцію, її не пустили з коробкою! І тоді вона відверто при всіх поскаржилася, що охорона вважає її подарунок бомбою! І попросила самого Татарського дозволу занести коробку в зал і передати йому особисто цінний подарунок – його власний золоте погруддя, який вона виготовила сама!

То справді був точний психологічний хід, пихатий Фомін не міг не клюнути. І сам Фомін погодився прийняти від дівчини подарунок, і охорона пропустила коробку, і задоволений увагою Фомін поставив золоте погруддя поруч із собою!

Але й це не все – дівчині не можна було одразу піти, оскільки втішений шанувальницею Фомін запросив її сісти неподалік від нього!

І щоб не викликати підозр, дівчина сіла близько, дуже небезпечно близько від бомби! Оце нерви й мотивація на результат! Це сюжет для блокбастера.

Джерело: Бутусов плюс / Telegram

Опубліковано з особистого дозволу автора