На честь заслуг перед народом України в ЗСУ має бути створено штурмову бригаду "Азов". Такі частини нам потрібні для наступу

Фото: Юрій Бутусов / Facebook

Вважаю, що саме зараз за рішенням військового керівництва на честь визнання високих заслуг перед народом України має бути створено штурмову бригаду "Азов" у складі Збройних сил України.

Щоб усі ті принципи, на яких базується феноменальна боєздатність "Азову" – націоналістична ідеологія та порядки ОУН, натівська система управління та бойового застосування, сержантська школа, курси підготовки офіцерів, висока мотивація та ініціатива бійців – усе це було організовано саме в армії, щоб наблизити нашу перемогу. Упевнений, добровольці в таку бригаду прийдуть – нам потрібні штурмові частини для наступу й активної оборони. Тим більше, що у складі ЗСУ діють п'ять "азовських" батальйонів.

Щоб увесь світ бачив – ми вдячні "Азову" за цей історичний подвиг, і ми зробимо "Азов" ще більшим, ще сильнішим, ще потужнішим, і ворог ніколи не зможе знищити "Азов", який став одним із символів українського бойового духу та звитяги.

Щоб коли буде наказ виконувати надважкі завдання навіть за великої переваги ворога – бійці знали, що їхній подвиг буде увічнено українським народом.

Щоб родини та побратими тих, хто загинув, і тих, хто втратив здоров'я, знали – народ та держава високо цінує подвиг героїв, ми високо поважаємо те, що вони зробили, рятуючи до кінця усіх нас.

Щоб кожен із нас бачив – ми не забудемо пам'ять загиблих, і тому ми зробимо все, щоб урятувати живих – де б вони не були й за будь-якої можливості.

Живи, "Азов"!

Джерело: Юрій Бутусов / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора