Путін боїться навіть зрежисованих "виборів". Але росіяни, яких він сотнями тисяч скеровує на забій, однаково не вийдуть на протести

Фото з особистого архіву Леоніда Невзліна

У Путіна багато страхів і один із них – так звані вибори. Навіть зрежисовані його технологами з АП, вони лякають. Він боїться власного народу, представників якого вже майже два роки сотнями тисяч скеровує на забій.

Він, як і раніше, хоче, щоб його називали лідером нації, для чого організовують укотре "електоральні заходи" (як назвав їх свого часу політолог Григорій Голосов). Зрозуміло, про жодну легітимність як самих "виборів", так і їхніх результатів говорити не можна. Ні на рівні світової спільноти, ні всередині країни.

Ще одне підтвердження страху бункерного кандидата. ЦВК учора оголосила, що виявила помилки в документах Катерини Дунцової, яка хоче взяти участь у "виборах" і яка могла порушити розпланований перебіг затвердження Путіна президентом. Адже навіть старезного Зюганова, щоб уникнути ризиків, замінили Харитоновим, який уже довів свою нікчемність у 2004 році. А Дунцовій путінська ЦВК відмовила в реєстрації на найбільш ранньому етапі. Бояться.

А що народ? Чи підуть росіяни на вулицю обурюватися, протестувати, захищати свої права? Сумніваюся. У цьому їхня корінна відмінність від українців. В українців є право вибору влади голосуванням або через Майдан Незалежності. І вони своїми правами користуються. Тому що в них дуже сильний дух свободи. Я люблю українців і Україну й бажаю їм перемоги над путінською ордою. Я – за українців. А всередині вони самі розберуться.

Джерело: Leonid Nevzlin / Telegram