Товариші "тітки". Наразі лише п'ятьох осіб на всю Росію покарано за ухилення від мобілізації. Навіть якщо ваш син стане шостим, ризик померти на війні вищий у 100 разів

Фото: Lydia Nevzorova / Facebook

Вирішила відкрити рубрику "відповіді на безглузді запитання".

Почну з учорашнього.

Учора мене скрізь розпинали за зневажливе ставлення до "тіток у рейтузах" (див. пост вище). Чомусь саме рейтузи стали тригером для цих самих "тіток", хоча я жодного особливого сенсу в це слово не вкладала.

Так от, "тітки" дивуються: "Як це можна не піти воювати, якщо надійшла повістка?!"

І запитують обурено: "А що ж робити?", "Я як інакше?", "А куди ховатися?", "у нас немає вибору", "опиратися марно", "у нас немає грошей, як у вас, щоб відкупитися і виїхати за кордон".

Отже, товариші "тітки". Вище статистика. Вивчіть, там не так багато літер. Як вивчите – обов'язково перешліть подругам.

Наразі лише п'ятьох людей на всю країну покарано за ухилення від мобілізації!

Навіть якщо ваш син стане шостим – то краще потрапити до в'язниці, ніж на війну. Ризик померти на війні вищий за ризик померти у в'язниці у 100 разів.

Запам'ятайте це, якщо ваш син для вас важливий. Якщо ні, то врахуйте, що білі "Лади", виплати й компенсації отримують родичі лише 10% убитих і частіше – "по телевізору". Усі інші ходять по інстанціях і не отримують нічого.

Влада вас обманює! Коли це з'ясується, вам буде дуже прикро, що вас обдурили.

Як ухилятися від мобілізації? Напишіть запит у Google. Ідей – мільйон. Не беріть повістки, не підписуйте, не ходіть у військкомат, живіть у родичів тощо.

Зрозумійте головне: це не ваша війна. Ви на ній можете лише втратити життя, здоров'я, честь. Ще рік тому вам було "до лампочки", є в Україні нацисти чи ні, правда? Чому зараз вас це так хвилює? Подумайте, хто і навіщо вам навіяв, що це важливо.

Росія програє. Вона вже програла. Програла ще до початку цієї війни.

І якщо вам начхати на вбитих росіянами українців, пошкодуйте хоч своїх синів. А поки ви відправляєте туди своїх чоловіків – ви якраз "тітки" і тупі "орчихи". Бути ними чи не бути – вільний вибір кожної особини жіночої статі.

Джерело: Невзорова Лидия / Facebook