Якомога більше людей має знати правду про російський фашизм, про те, що коять путінські нелюди у Криму

Журналіст Айдер Муждабаєв закликав розширити коло тих, хто підтримує кримських татар, оскільки цьому народу "фізично не вистачає власних голосів, щоб бути почутими".

Сердечна подяка тим, хто як може підтримує кримських татар у ці важкі для нас роки, дні та години. Найбільше таких людей живе в рідній Україні, але є вони й у світі, і навіть у Росії, яка понад два століття мучить, убиває, принижує, виганяє наш народ із Батьківщини. Друзі! Ваша людяність зараз обов'язково повернеться вам і всім нам добром! Ви – найблагородніші люди!

Водночас я відчуваю, що навіть, наприклад, публікації і прямі ефіри в моїй стрічці про гоніння на кримських татар викликають статистично помітно менший відгук аудиторії, ніж про інші теми. Я не до кінця розумію, чим це викликано, тому що сам звик відгукуватися на будь-який чужий біль, уважаючи його своїм, реагувати на будь-яку несправедливість. Нікого, окрім очевидних боягузів і негідників, я, звичайно, не звинувачую, відношу це передусім до того, що в чомусь недопрацьовую сам.

Але, на жаль, є й такий фактор, що статистично кримських татар на цій Землі мало. Навіть в Україні нас менше ніж 0,1%. Нам фізично не вистачає власних голосів, щоб бути почутими тією мірою, якою трагічна зараз доля нашого народу. І завжди була трагічною; дивно, що ми взагалі зосталися живими.

Друзі! Я знаю, вас дуже багато. І прошу вашої підтримки. Будь-ласка, якщо вам не важко, поширюйте інформацію про гоніння на кримських татар. Робіть репости, допомагайте в нашій боротьбі. Це справа найблагородніших людей. Сахаров, Григоренко, Лавут, Горбаневська, Окуджава, Чорновіл... Це імена найдостойніших із достойних, які допомагали вижити нашому народові раніше. А зараз, у час інтернету, допомагати нам під силу кожному, було б бажання. Будь ласка, допомагайте!

Підписуйтесь самі та запрошуйте своїх друзів, читачів підписуватися на сторінки, де є чесна інформація з Криму. На сторінку телеканала ATR, на сторінку сайта 15 хвилин, Meydan Radiosi, на мою сторінку, на сторінку Рефата Чубарова, Ленура Іслямова, Севгіль Мусаєвої, Ескендера Барієва, Миколи Полозова, Марка Фейгіна, Ільмі Умерова, Нарімана Джелялова, Шевкета Наматуллаєва, Гульсум Халілової, Гульнари Бекірової, Таміли Ташевої, Еміля Курбедінова, Едема Семедляєва, Олександра Подрабінека, Дмитра Карпа, Катерини Кувіти, Валерія Балаяна, Заїра Смедляєва, Антона Наумлюка, Ахтема Сейтаблаєва, Айше Умерової, Erfan Enver Oglu Kudus та інших.

Ви цим нам дуже допоможете, якомога більше людей в Україні і світі має знати правду про російський фашизм, про те, що коять путінські нелюди у Криму.

Şağ oluñız. Дякую. Спасибо.

Усім.

Джерело: Айдер Муждабаев / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора