Якщо Зеленський стане президентом, нікуди не зникнуть ні його вілли, ні хамство, ні бізнес із Росією. Єдине, що стане очевиднішим, – Коломойський

У разі обрання шоумена Володимира Зеленського президентом України очевидним стане його зв'язок із бізнесменом Ігорем Коломойським, зазначив нардеп від Блоку Петра Порошенка Мустафа Найєм.

Офшори, бізнес у Росії, хамське поводження із журналістами, комфортні інтерв'ю, коментарі тільки своїм телеканалам, а тепер ще й, м'яко кажучи, дивна вілла в найбільш совковому регіоні Італії. Слухайте, а вони навмисно обирали такого самого, тільки меншого за масштабом?!

Володимира Зеленського виправдовує тільки те, що він ще не президент і не зобов'язаний декларувати нерухомість  юридичної особи, що належить йому. (Але, до речі, і Липецьку фабрику жоден закон продавати не зобов'язував – це питання взагалі не зовсім у сфері закону). Але якщо він ним стане, усе це нікуди не зникне. Ні вілли. Ні хамство. Ні теплі інтерв'ю в домашніх умовах. Ні бізнес із Росією. Єдине, що стане очевиднішим, – Ігор Коломойський.

А Петрові Олексійовичу можна передати великий привіт. Усі ці Семочки, Гладковські, Онищенки і Медведчуки разом із тупим піаром на "112-му", "Прямому" і NewsOne настільки пробили дно, що на їхньому тлі висувати претензії щодо прибутку від російських компаній або незадекларованого майна стало ознакою поганого тону.

Джерело: Mustafa Nayyem / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора