Украй знахабніла Росія хоче, щоб Захід почав жити за її бандитськими поняттями

Путінська Росія, яка намагається розділити та зруйнувати Захід, хоча саме там, на Заході, складені скрині з украденими багатствами, нагадує павука, який умовив жабу перевезти його через річку, але не втримався та вжалив її. Урешті він потонув разом із нею.

Нині путінський павук Росія пливе на спині жаби Захід, сподіваючись уникнути тотального фіаско, але водночас Путін не полишає надій на те, що Захід визнає його не просто рівним, але й головним гравцем на планеті Земля.

Украй знахабніла Росія хоче, щоб Захід почав жити за її бандитськими поняттями. Я писав про це ще два роки тому.

1. Нафтогазові багатомільярдні доходи були, торгувати із Заходом давали? Були й давали.

2. Розвалену вщент постсовкову економіку модернізували й інвестували у неї сотні мільярдів доларів? Модернізували й інвестували.

3. У G8 ручкались і садили із пристойними людьми за один стіл? Ручкались і садили.

4. Крадені мільярди братви розміщували та зберігали у своїх надійних західних банках? Розміщували і зберігали.

5. Дітей-мажорів пускали до себе на навчання та розваги і терпіли їхні витівки? Пускали і терпіли.

6. Нерухомість, акції своїх фірм, цілі західні компанії дозволяли купувати? Дозволяли.

7. Чого ж іще захотів знахабнілий украй Путін, поклавши брудні ноги на стіл, перебуваючи в гостях у пристойному домі? Щоб мешканці цього будинку стали жити за бандитськими поняттями, а він був би в них головним паханом.

Усьому цьому не судилося статися, про що Олександр Пушкін попереджав ще два століття тому в "Казці про рибака та рибку".

"Перші шпальти газет були жахливі – брехливі, кровожерні, зарозумілі. Увесь світ за межами Німеччини зображували дегенеративним, дурним, підступним. Виходило, що світові нічого іншого не лишається, як бути завойованим Німеччиною. Обидві газети, що я купив, були шанованими виданнями з доброю репутацією. Тепер змінився не тільки зміст. Змінився і стиль. Він став абсолютно неможливим.

Я почав спостерігати за людиною, що сидить поруч зі мною. Вона їла, пила і залюбки поглинала зміст газет. Багато хто в пивниці теж читав газети, та ніхто не виявляв жодних ознак відрази. Це була їхня щоденна духовна їжа, звична, як пиво". (із) Еріх Марія Ремарк про нацистську Німеччину. "Ніч у Лісабоні".

Головне, що нам потрібно запам'ятати на віки, – дві цифри:

1. 86% – підтримка росіянами анексії Криму;

2. 67% – подальшої окупації України – двоє із трьох "російських братів" хочуть нас поневолити.

Ці цифри повинен пам'ятати та переказувати своїм дітям кожен громадянин України. Так переможемо.
Фото зроблене на недільній акції протесту в Москві. Блохи.

Джерело: Eugene Platon / Facebook