Влада повинна усвідомити: ми не будемо чекати засудження чергового патріота на догоду кремлівському фан-клубу. Ми не РФ чи Білорусь і діятимемо

Фото: Сергій Притула / Facebook

Українська судова система як працювала "за дзвінком", так і працює, зазначив шоумен і громадський діяч Сергій Притула.

Можна скільки завгодно розказувати українцям про те, що Офіс президента не впливає на українські суди. Можна навіть спробувати переконати, що Генпрокуратура теж є незалежним органом.

Але ми всі добре розуміємо, що українська судова система як працювала за дзвінком, так і працює. А генпрокурорка є "оком государєвим", яке осліпло і не бачить, де підписати підозри чинушам часів Януковича.

Ми по крупинці формуємо громадянське суспільство і хочемо бачити в ньому сильні та дійсно незалежні державні інститути. Але коли "правосуддя" вершать судді, які живуть у системі координат "Ленін – Сталін", а прокурори зливаються в екстазі з людьми Татарова, то про що можна ще говорити?!

Сергію Стерненку "намалювали" понад сім років в'язниці. За "викрадення людини з метою заволодіння 300 грн"! Серйозно?!

Слухайте, люди в мундирах, ви вже раз обхезалися, коли шили Ріфу те, що він, "захопившись ультранаціоналістичними ідеями, культивуючи величність арійської раси..."! Наступаєте на ті самі граблі.

Усе громадянське суспільство бачить цю справу не чим іншим, як політичною розправою над черговим активістом і патріотом. Ріф, Яна, Юля, тепер Сергій.

Натомість по країні спокійно ходять Портнови, Татарови, Киви, Рабіновичі та інші прибічники Москви і режиму Януковича.

Українська влада повинна усвідомити, що суспільство не буде чекати, коли ви висмикнете з наших рядів чергового патріота і засудите його на догоду кремлівському фан-клубу!

Ми будемо діяти! Без зволікань. І без утоми. Бо ми не Росія і не Білорусь.

Не вірите? Запитайте в Яника, Пшонки і Захарченка!

Джерело: Сергій Притула / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора