Вусатий фашистський прихвостень Пєсков, мабуть, мав на увазі, що Путін установлює дружні зв'язки з усіма країнами за допомогою терактів на їхній території

"Погано скінчить" не лише президент РФ Володимир Путін, але і всі росіяни, вважає російський фінансист і блогер Слава Рабінович.

Путін – класичний фашист, який демонтував російську державу і створив свою, злочинну, фашистську державу. Пєсков, сьогоднішній недоЕрнст недоГанфштенгль, учора це підтвердив і відлив у граніті.

Виступаючи в ефірі пропагандистської телепрограми "Итоги недели" каналу НТВ (колись це був той самий популярний незалежний телеканал, який Путін розгромив першим, ще на початку фашизації Росії), Пєсков – недоЕрнст недоГанфштенгль – розповів про "нового Путіна". "Це симбіоз Путіна, якого ми знаємо і навколо якого ми об'єднуємося, плюс Путін, який розуміє, що нам потрібно в майбутньому". Водночас Пєсков – недоЕрнст недоГанфштенгль – зазначив, що Путін "не кидає слів на вітер" і "неодноразово доводив, що він не популіст".

НедоЕрнст недоГанфштенгль розповів і про зовнішньополітичний курс свого фюрера. Він зазначив, що основним (!) вектором (!!) для Володимира Путіна (!!!) є встановлення дружніх зв'язків (!!!!) з усіма країнами світу (!!!!!). Однак, мовляв, він "нікому не дозволить заступати за червоні лінії національних інтересів Росії".

Вусатий фашистський прихвостень недоЕрнст недоГанфштенгль, мабуть, мав на увазі, що Володимир Путін установлює дружні зв'язки з усіма країнами світу за допомогою терористичних актів на їхній території із застосуванням радіоактивних і отруйних речовин масового ураження; за допомогою міжнародної торгівлі кокаїном через усі російські дипмісії своєї фашистської держави, з усією "класикою" відмивання грошових коштів; за допомогою нападу на сусідні країни, масового вбивства громадян та анексії їхніх територій, незалежно від міжнародних договорів та норм державної поведінки; за допомогою збиття іноземних військово-транспортних і пасажирських літаків зі своєї зброї просто з іноземної території; за допомогою бомбардувань мирного цивільного населення "на дальніх підступах"; за допомогою підкупу іноземних політиків і спроб переворотів у інших державах; за допомогою втручання у виборчі процеси інших країн тощо... Мабуть, саме в цьому полягають "червоні лінії національних інтересів" фашистської Росії Путіна, коли інші країни дають Путіну і його фашизму відсіч.

Також вусатий фашистський прихвостень недоЕрнст недоГанфштенгль розповів, що у фюрера Путіна є конкретна програма, яка була озвучена під час послання Рейхстагу... вибачте, Федеральним зборам. "Зараз послання буде конкретизовано й оформлено юридично. І коли з'явиться новий кабінет міністрів, почнеться його реалізація". Мабуть, "юридично оформити" необхідно комп'ютерну анімацію 11-річної давнини про те, як боєголовки фашистської Росії летять анігілювати Флориду та інші штати Америки.

Погано скінчить не тільки Путін. Погано скінчимо всі ми. Адже це вже було.

Джерело: Slava Rabinovich / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора