Медведєв надіслав Заходу й усьому світу сигнал, якого не хотів надсилати: Росія налякана

Фото: Sergey Vaganov / Facebook

Відверто потішив пост Медведєва з черговими погрозами ядерною війною, якщо Захід дасть Україні ударне озброєння і РФ програє війну. Потішив кількома моментами.

По-перше, пост опублікували перед черговим "Рамштайном" і присвятили його тематиці – отже, у Кремлі розуміють, що надання Києву "нової важкої зброї й ударних систем" дуже ймовірне.

По-друге, цим постом Медведєв надіслав Заходу й усьому світу сигнал, якого, напевно, не хотів надсилати: Росія налякана! Вона розуміє, що надання Києву "ударних систем" призведе до її поразки. Причинно-наслідковий зв'язок окреслено дуже чітко!

У Кремлі явно побачили перспективу поразки у війні, інакше не робили б таких відчайдушних і безглуздих попереджень. Однак цей сигнал має призвести до зворотного ефекту – він показав усьому світові слабкість Москви, а отже, її будуть менше боятися, і це тільки стимулює бажання Заходу покласти край цій війні якнайшвидше.

Ну і третій момент навіть змусив посміхнутися: "Програш ядерної держави у звичайній війні може спровокувати початок війни ядерної... Ядерні держави не програвали великих конфліктів, від яких залежить їхня доля".

Отже, усе-таки "війна", а не "СВО". Отже, розуміють, що від неї залежить доля РФ. Отже, знову ж таки, бачать перспективу програшу. Ну і склероз – експрезидент і алкоголік забув головний російський наратив цієї війни: "РФ в Україні воює з НАТО". То якщо з НАТО, яка ж ядерна війна? Росія одна, а в НАТО три ядерні держави. У кого більше шансів програти? А якщо немає шансів виграти, то якого хріна п...здіти?

Джерело: Sergiy Garmash / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора