Солсберецький шпиль і труси Навального вбили міф про великий і жахливий КДБ. Замість нещадних лицарів плаща та кинджала світ побачив якихось блазнів

Фото: Вера Лаврешина / Facebook
Наївна простодушність імовірного учасника замаху на російського опозиціонера Олексія Навального гідна Червоної Шапочки, зазначив російський історик Павло Шехтман.

Солсберецький шпиль і труси Навального вбили міф про великий і жахливий "Кей-Джі-Бі" на смерть. Замість жорстоких і нещадних лицарів плаща та кинджала світ побачив якихось блазнів плаща та кинджала.

Про солсберецьку парочку вже все сказано – хоча мало говорили про їхнє великого розуму начальство, якому мало було скандального провалу – воно вирішило ще й виправдовуватися, виставляючи себе на посміховисько і всесвітній глум. Але ось нам показали й убивць Навального, досі ми бачили тільки обличчя, – що теж сильне враження справляє, – а тепер почули й розмову, оцінили їхній розумовий розвиток, інтелект, внутрішню, прости господи, культуру.

Зрештою, ця наївна простодушність, гідна Червоної Шапочки: "Здрастуй, Червоно Шапочко, я телефоную тобі за дорученням бабусі, розкажи, як ти вбивала Навального!"

– Еее... ну як... теє-то... як його... Ну ось так-то і так-то, так... (раптом схаменулася). А це нічого, що ми відкритим телефоном обговорюємо?

– Нічого, я з бабусею все погодив.

– А, ну якщо погодив, то тоді так...

Джерело: Павел Шехтман / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора