Росія має здохнути. В ім'я життя десятків мільйонів людей, які нудяться в цій в'язниці

Фото: Саша Сотник / Facebook

Часи мирного протесту в Росії минули, вважає російський блогер Олександр Сотник.

У соцмережах – пристрасті за Навальним, який і далі дивує доморощеними дивами. Адже це хіба не диво? Тобі щойно ухвалили вирок, закатавши на 30 діб, а ти просто з місця, із залу засідань, перед понурою суддею та обдристаними ментами, записуєш полум'яне звернення до молоді із закликом відкинути страх і вийти на вулицю! Воістину, Навальний – чарівна людина! Іншій би цей телефон ті самі менти в саму харизму засунули, а Олексія бояться так, ніби це тінь Путіна.

І, до речі, якщо тобі треба оповістити про підготовлювану акцію максимальну кількість цільової аудиторії (у цьому випадку – школярів і студентів), що ти робиш, маючи необмежений ресурс? Правильно! Ти розсилаєш по школах і вищих навчальних закладах страхітливе попередження: "Не виходити", – викликаючи цією дією природну протидію. І ось уже вирують соцмережі, і збуджений "молодняк" записує ролики із закликами й "обучалками": як відлякати від себе злісну "мусарню" переконливою фразою: "Ай ем Амерікен!"

Воля ваша, але ця провокація дуже схожа на "Революцію 5 листопада 17-го", коли вождь закликав, а сам на Манежку не з'явився. Адептів революціонера тоді похапали, деякі сидять досі, а "саратовський Ілліч" тепер відсихає у Франції, одержавши політичний притулок. Але Навальний – не такий. Він нудиться в путінській тюрмі, і темні сили, які злісно гнітять нашого героя, як повідомляють послужливі ЗМІ, готують йому "десяточку" таборів. Але щось підказує, що всю цю тяганину з "вигнанням вуличного страху" затіяно для планового прополювання "непоротого покоління", яке вже виросло і за дивним збігом обставин так і не відчуло на своїй ніжній дупі батьківського фашистського ременя. А часи настають м'ясні, політичне веганство відходить у небуття, і настає пора пробувати на смак перших ласих овечок.

Усе сказане вище – не демотиватор, а заклик увімкнути мізки й уважно вдивитися в політичний ландшафт. Чи треба піднімати повстання у фашистському гетто? Безумовно. Але чи в такий спосіб це роблять? Де совість у людини, яка закликає з голими руками йти на озброєних до зубів убивць? Він каже: "мирно і без зброї", "виходьте і не бійтеся". Але вам уже в Білорусі показали, до чого це призводить. Навіть якщо ви виходите мирно – режим відповість війною. Ваш вихід перетвориться на побиття немовлят, на акт масового жертвопринесення чудовиську, що давно мріє вас зжерти.

Не можна боротися з фашизмом голими руками. Не можна боротися з фашизмом одиночною відчайдушною "манюровщиною". Війну з таким режимом можна вести лише тотальними методами. Із Заходу – ембарго, зсередини – громадянська непокора, відмова від сплати податкових зборів за принципом "немає представництва у владі – немає податків", а ще – створення добре законспірованого "антифашистського фронту" за участю колишніх силовиків, "афганців" – професіоналів, які вміють воювати і знають закони війни. Тому що це – війна, а не "мирна ненасильницька демонстрація". Як ви не зрозумієте, що часи мирного протесту минули? Їх згорнув сам режим, який підняв рівень насильства на нову висоту.

Безглуздо протестувати біля будівлі Гестапо. Гестапо можна тільки підривати, а його роль у путінській Рашці виконують нескінченні "мусарні" та відділки ФСБ. Цими фашистськими закладами і мають займатися професіонали, а не жовтороті активісти, які й горезвісного коктейлю грамотно у віконце не закинуть, а якщо закинуть – то попадуться, не вчинивши жодного опору. Ну і який у цьому сенс? Втрачати людей? Постачати живе м'ясо у шкуродерню?

Кожна акція, вилазка, акт відплати мають бути ретельно продумані та здійснені з максимальним збитком для режиму. Ідеально, якщо формат і масштаб такої акції будуть вражати уяву як у заручників, так і в самих терористів. Внутрішній терор, здійснюваний путіністами, має дістати добре організовану відсіч. Але це не заклання школярів і студентів. Те, до чого закликає Навальний, – акт кровопускання беззахисних хлопчаків і дівчат, цинічна провокація, покликана "показати нелюдське мурло" путіністів за прикладом лукашистів. Але зовсім не обов'язково відсікати людині руку, щоб довести гостроту сокири.

Навальний же закликає зробити саме це. А його підручний Волков знову обіцяє допомогу кожному. Той, хто стикався з такою "допомогою" в минулому, вам розповість, що ці обіцянки – профанація. Навальністам плювати на тих, хто потрапляє в жорна системи. Вони або виставляють "прайс" на послуги своїх адвокатів, або вимовляють чергове "ви – волонтери і дорослі люди, ви розуміли, на що йшли"...

Навальністи вам не допоможуть, а провокація з підміною смислів – їхній відпрацьований "коник". Як це зручно – називати політичних соратників по нібито "боротьбі з кривавим режимом" "волонтерами"! За цією вивихнутою логікою партизани, які воювали з Гітлером, – ніякі не герої, а "звичайні волонтери". Зоя Космодем'янська – волонтерка!

Не вірте попу Гапону. Він – частина того самого запобіжника, який допомагає системі трансформуватися і виживати. Колись вам підсунули Єльцина, який уміло вибудував декорації псевдодемократичної "тюрми народів" і в потрібний момент повернув владу червоно-коричневому монстру. Це чудовисько перевтілюватиметься заради виживання й утримання влади рівно стільки, скільки буде потрібно. Прикидатиметься лібералом і жертиме людське м'ясо під столом. Ім'я цьому чудовиську – Росія. Забудьте божевільну мантру "Росія буде вільною", бо в'язницю побудовано для несвободи, мук і смерті. Росію необхідно зруйнувати, як в'язницю, щоб із її поганого лона змогли нарешті вийти на волю численні народи, поневолені цією ненаситною сволотою. Росія має здохнути. В ім'я життя десятків мільйонів людей, які нудяться у цій в'язниці.

Джерело: Sotnik.TV

Опубліковано з особистого дозволу автора