Після призначення Волкера очевидно, що за "порєбріком" знову замість шампанського питимуть валідол

Сергій Таран: Те, що Волкер з оточення "русофоба" Маккейна, – свідчення того, якою буде позиція США щодо українського питання
Фото: radiosvoboda.org
Призначення пов'язаного з найвищим політичним істеблішментом Курта Волкера спеціальним представником Державного департаменту США з питань України – свідчення статусу, який надає Білий дім українському питанню, вважає український політолог, директор Міжнародного інституту демократій Сергій Таран.

Коли формувався штат Білого дому, Курта Волкера розглядали кандидатом на одну з упливових посад. Потім щось не склалося, і от Волкер таки дочекався – він тепер відповідальний за врегулювання українсько-російського конфлікту.

З іншого боку, призначення на цю посаду політика, пов'язаного з найвищим політичним істеблішментом, – свідчення статусу, який надає Білий дім українському питанню. А те, що цей політик з оточення "русофоба" Маккейна, – свідчення того, якою буде позиція США щодо цього питання.

Волкер добре знає Україну і, я точно знаю, підтримує гарні контакти з діючими українськими політиками... Вочевидь, за "порєбріком" укотре після обрання Трампа замість шампанського питимуть валідол.

Джерело: Sergiy Taran / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора