Африканський "мирний план" для України виглядає, як експертні поради повії на тему сімейної вірності

Фото: Sergiy Taran / Facebook

Китай підтримує новий мирний план для України. Сі Цзіньпін тепер публічно підтримує план, розроблений низкою африканських країн, про що він заявив після розмови із президентом ПАР.

Уявіть собі: в Африці, на континенті, де не вщухають війни та злочинність – на рівні державної політики, – вирішили запропонувати мирний план, аби вгамувати Путіна!

Великі експерти з питань війни і миру. Збоку це виглядає, як експертні поради повії на тему сімейної вірності.

Рівень "експертності" африканців видно й із самого плану, який насправді ну дуже простий – негайно почати перемовини з Росією ще до того, як із території України будуть виведені російські війська.

І, звісно, тепер цей план підтримує Китай. Навіть заохочує лідерів шести африканських країн відвідати Україну та Росію й переконати у необхідності негайно реалізовувати їхні "мирні ініціативи".

Увага всього світу прикута до України. І тому серед різного ґатунку політиків стало дуже модним пропонувати свої різні "мирні плани". Китай, Індонезія, тепер Африка. Щоправда, після оприлюднення змісту цих планів часто постає питання, що ж за ними ховається – бажання миру чи погони агентів ФСБ?

Джерело: Sergiy Taran / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора