Після нещодавнього інтерв'ю голови СБУ "розірвало" російську пропагандистку

Фото: Тарас Загородній / Facebook

Читання повідомлень ворожих пропагандистів від початку війни входить у моє обов’язкове інформаційне меню. І чим далі, тим цей процес стає цікавішим, через регулярний підрив "російських пуканів".

Наприклад, після нещодавнього інтерв’ю голови СБУ "розірвало" російську пропагандистку Скабєєву. А що ж сталося? Василь Малюк натякнув, а фактично підтвердив, що за вибухом Кримського мосту стоїть саме Служба безпеки. І за жовтневою атакою морських дронів на кораблі РФ у Севастопольській бухті теж. Скабєєва, очевидно, погано слідкувала за новинами, адже колеги вже писали, що 90% успішної "бавовни" у РФ і на окупованих територіях – справа рук СБУ.

Хочу чи не вперше погодитися зі Скабєєвою – розмову Малюка з журналістом Дмитром Комаровим справді варто подивитися. На мою думку, це найбільш відверте інтерв’ю голови СБУ на цій посаді. Про низку операцій розказано вперше. Також названо героїв України, які їх проводили.

Багато із цих людей нагороджені посмертно. Взагалі, з розмови видно, що Малюк у темі кожної операції СБУ – на рівні деталей. У відповідях мінімум води і максимум фактажу.

Інтерв’ю Малюка, як на мене, у першу чергу цікаве тим, що демонструє той масив робити, який служба здійснює як в тилу, так і за лінією фронту. Тільки одна цифра: СБУ за рік викрила понад 300 російських агентів. Деякі з них уже отримали 15 років тюрми за державну зраду. А декого вдалося "перешнурувати" – їх використовують для дезінформації ворога. До речі, є в інтерв’ю і подробиці взаємодії з ФСБ одного з головних російських агентів – Медведчука.

Головне – з розмови очевидно, що наші перемагають росіян у війні спецслужб. Адже вся "бавовна" палає або на російській території, або на тимчасово окупованій. Росіяни в контррозвідувальній грі зазнали повної поразки. І саме цей факт викликає істерику у пропагандистів.

Також в інтерв’ю керівника СБУ лишається незмінним один момент – фраза "більше подробиць спецоперацій буде розкрито лише після перемоги" повторювалася і в цій розмові. Причому впевнений, що до того часу з’являться нові деталі – Скабєєвій та іншим роспропагандистам доведеться знову обурюватися новими "бавовнами" від СБУ.

Джерело: "Цензор.НЕТ"

Опубліковано з особистого дозволу автора