ГУР приписало собі в актив арешт заступника Шойгу. Але чим нам заважав російський Пшонка на посаді заступника міністра оборони?

Фото: Screen School / Facebook

ГУР приписало собі в актив арешт заступника Шойгу Тимура Іванова, головного будівничого російської армії.

Це він збудував монструозний храм збройних сил Росії, де лежить фуражка Гітлера й трофейний шматок його щелепи. Це він будує катки й льодові арени у стертому з лиця землі Маріуполі. Він же – відповідальний за будівництво казарм, полігонів, пунктів постійної дислокації.

Минулої зими Михайло Ткач піймав дружину російського чиновника в Куршавелі, а цього року ФБК Навального вивалив усю побутову кореспонденцію родини Іванових з деталями їхніх покупок, ремонтів і організації сімейних свят. Нічого цікавого, окрім того, що подружжя розбудовувало сімейне гніздо в особняку на Чистому бульварі. Дослідники Булгакова вважають, що в підвалі цього будинку жив головний герой "Майстра і Маргарити".

І все було б ок, але мучить запитання: чим нам заважав російський Пшонка на посаді заступника міністра оборони? Чим більше їдять, п'ють, гуляють і крадуть російські чиновники, тим менше дістається російській армії. Ліпше б йому ще кілька дам із розмахом його нинішньої підсунули, щоб скільки не крав, а грошей все одно мало! Чи ми даремно кожній другій Instagram-діві медалі від ГУР роздали?

Джерело: Тетяна Даниленко / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора