Навіщо Медведчук ризикнув таким цінним кадром, як Рубан, якого плекав і леліяв із 2014 року, щоб вивезти партію зброї?

З боку бойовиків глава "Офіцерського корпусу" Володимир Рубан пройшов "контроль" на блокпостах без проблем, заявив нардеп від "Народного фронту" Дмитро Тимчук.

Щодо затримання Рубана.

Спроба Рубана провезти з Донбасу партію зброї, припинена СБУ, – це, безумовно, маленька перемога над "п'ятою колоною", у цьому випадку – над "командою" Медведчука. Питання в тому, для чого були призначені ця зброя і боєприпаси і навіщо Медведчук ризикнув таким своїм цінним кадром, як Рубан, якого він плекав і леліяв із 2014 року, щоб вивезти цю партію зброї саме зараз.

За даними групи ІС, раніше Рубан для проникнення в "ЛДНР" і назад віддавав перевагу "кабанячим стежкам" в обхід блокпостів (ними, до речі, і тягав у Донецьк деяких наших народних депутатів, "ніяк не пов'язаних із Медведчуком").

Однак цього разу поперся через КПВВ – мабуть, завдання було терміновим. Цікаво також, що з боку бойовиків Рубан пройшов "контроль" на блокпостах без проблем.

Упевнений, зараз актуальними є два питання – домогтися чіткості, для яких цілей був призначений "вантаж", і зробити все можливе, щоб Рубан раптом "волею випадку" не опинився на свободі.

Джерело: Дмитрий Тымчук / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора