Нам вигідне вторгнення Лукашенка. Швидка поразка його армії провалить Білорусь у хаос протестів, і Путіну доведеться шукати нові сили, щоб узяти її під контроль

Фото: Victor Andrusiv / Facebook

Білоруський Муссоліні.

Активізувалася тема вторгнення Білорусі. Звісно, наївно думати про можливість цього вторгнення. Особливо тепер, коли російських військ немає під Києвом і відкрите зіткнення з нашими силами поховає відсталу білоруську армію призовників. Однак головним сигналом цих розмов є те, що у Путіна все дуже погано. І йому за будь-яку ціну треба сковувати наші сили і західну допомогу.

Повторю свої березневі тези. На стратегічному рівні нам дуже вигідне вторгнення Лукашенка. У нього малочисельна армія розміром із нашу прикордонну службу, боєздатних одиниць дуже мало, а мотивованих, після того, що ми зробили з їхніми кумирами, – нуль. Тому ця швидка поразка провалить Білорусь у хаос протестів і революції. І Путіну доведеться шукати ще більше сил, щоб брати під контроль Білорусь.

Це дуже схоже на ситуацію Гітлера і Муссоліні у 43-му, коли виявилося, що італійська армія тільки паради вміє проводити. І Гітлеру довелося перекидати серйозні сили, щоб стримати союзників і врятувати Муссоліні.

Погодьтеся, між цими чотирма (Гітлер, Муссоліні, Путін і Лукашенко) – багато спільного. Але головне, щоб спільним був кінець.

Щодо білорусів, то Лукашенко максимум поманеврує біля кордону, що ніяк не позначиться на наших контрударах на півдні та сході.

Джерело: Victor Andrusiv / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора