Мені постійно телефонують гральні компанії, усупереч запевненням влади, розвиток цього бізнесу триває. Обіцяні обмеження обернулися монополізацією ринку

Фото: Chepynoga Vitalii / Facebook

Уже кілька тижнів поспіль мені щодня телефонують із невідомих номерів. Кожного разу – з іншого. Коли відповідаєш, кажуть: "Здрастуйте, Віталію! Ми до вас із добрими новинами. Радість стала, яка не бувала!.."

Але це не Свідки Єгови. Це представники гемблінгових компаній, казино, тоталізаторів і так далі. При тому, що жодного разу в житті я їхніми "послугами" не користувався.

В Україні, усупереч запевненням влади, триває розвиток грального бізнесу. Обмеження, які було обіцяно, обернулися монополізацією ринку на користь окремих конкретних гравців. Зокрема й компанії Favbet, яка тільки у 2023 році заробила на українцях 10 млрд грн.

Головна небезпека в тому, що на цьому ринку практично не існує не російських гравців. У всіх у них московське коріння. Хоч вони й шифруються і плутають сліди. Це їхня парафія, їхній бізнес і їхні прихожани, яких, мабуть, не менше, ніж у московської церкви. І саме на цю "церкву" вони працюють, несуть туди свої гроші, часто навіть цього не усвідомлюючи. По суті, це секта. Секта небезпечна й неконтрольована нічим і ніким. Це лудоманія й кабала для України.

І мова йде не просто про азартні ігри. Це вже питання національної безпеки. Цей ганебний бізнес в Україні повинен бути заборонений без усіляких "винятків".

Джерело: Chepynoga Vitalii / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора