Іранські дрони відкрили "друге дихання" для напівживої армії РФ. Це важке випробування для нас, але Миколаїв, Харків та інші міста вже давно тримають удар

Фото: Юрій Луценко / Facebook

Іранські дрони-камікадзе відкрили "друге дихання" для напівживої російської армії. Це ще раз свідчить, що Путін – лише передовий загін світового тоталітарного терористичного союзу.

Нерішучість західного демократичного альянсу в наданні Україні всіх можливих видів озброєння лише розпалює цю війну. Адже програш РФ означатиме остаточне падіння амбіцій Ірану, Північної Кореї, Сирії, Нікарагуа, Сомалі, ЦАР та інших зі світового порядку денного.

І навпаки, якщо Путін, порушивши всі міжнародні правила, отримає хоч якийсь помітний територіальний здобуток – для диктаторів-агресорів усього світу настане епоха розв'язаних рук. Світ запалає відразу в багатьох точках.

За всім цим уважно спостерігає Китай. Він, як завжди, не вступає у війну. Просто залякує європейські країни, вимагаючи вигідних для себе умов торгівлі.

Парадоксом при цьому є те, що інструментом такого залякування є приручена і пограбована Китаєм Росія, ціна газу якої в Уссурійську вдвічі дорожча, як у Пекіні. А на останньому з'їзді компартії імператор Китаю Сі прямо сказав: світ буде двополюсним. Тобто Москві в геополітиці нічого не світить, спускайтеся на дно. Хоча, що дивуватися? Росія завжди була самобаскакською країною, завжди знищувала себе на догоду Хану.

Що нам робити в цьому жорстокому світі? Тримати стрій. Шанувати союзників. Не роз'єднувати суспільство. Воювати за свою землю і своє вільне майбутнє. Зі світлом чи без, з теплом чи в холоді.

Так, ракети і дрони, що летять в енергетичні об'єкти, – психологічно важке випробування. Але Миколаїв вистояв без води під щоденними ударами 10–20 ракет. Харків не зламався при багатомісячному масованому руйнуванні житлових масивів. Тримає удар Дніпро, Запоріжжя, Нікополь. Борються десятки малих і великих міст та сіл.

Альтернативу цій боротьбі ми знаємо. Її розповіли братські могили закатованих у звільнених містах.

Тому втомі й зневірі – ша. Установка на перемогу.

Джерело: Юрій Луценко / Facebook